Colnago

Resultatet av årtionden av svetsning, cykelkonstruktion och professionell cykling ledde till skapandet av den revolutionerande Colnago Master med de ojämförliga stjärnformade rören (1983) och bara sex år senare till den första kommersiellt tillgängliga helkolfibercykeln, C35. Namnet firar företagest 35-års jubileum och markerar början på en unik serie framgångar. 1995 blev Colnagos C40 den första kolfibercykeln som vann 4 av de följande 5 Paris-Roubaix-loppen. Med anledning av sitt 60-års jubileum presenterades C60, fortfarande en av världens bästa cyklar med unika innovationer, och fyra år senare, 2018, sätter man ett tekniskt utropstecken med den reviderade C64 som samtidigt speglar cykelns tradition och framtid.

C64

Colnago C64 Disc

Ramset fr. 45990 kr; cykel fr. 73990 kr

Colnago C-serien, sannolikt den mest eftertraktade cykeln i världen. I över ett halvt sekel har detta italienska företag byggt ramar som vunnit alla de stora tävlingarna. C64, en cykel vars historia börjar redan 1983, med modellen C40, en av dom mest ikoniska cyklarna som byggts de sista tjugo åren. Det sades en gång att Colnagos C-serie är den enda cykeln som proffsen betalar för själva. Det är sannolikt världens bästa cykel och dess själ kommer fortfarande från fabriken utanför Milano där den handbyggs och handlackeras.
Asset 1

Ramset fr. 44990 kr; cykel fr. 65990 kr

När Colnago skapade de första skisserna för den helt nya V3Rs så tog man med sig mycket av erfarenheterna med föregångarna V1-r och V2-r. Man lyckades utveckla och förbättra koncepten lätthet och aerodynamik men inte på bekostnad av komforten. Idag representerar V3Rs de bästa av Colnagos teknologier applicerade på en helgjuten kolfiberram. Den är snabb på långa klättringar; blåsiga öppna landskap; de största linjeloppen och de mest krävande Granfondo. Den är nära nog perfekt i alla situationer vilket den visat som segrare av de två senaste Tour de France.